Kercsi-híd

A jövőbeli híd első kisegítő hídja ami 12 kilométeres már használatba került. Az ukránokat eddig leginkább a nyugati támogatók fogták vissza attól.


85ce2zaa1lgwhm

16 hours agoLegalább hárman meghaltak amikor robbanás történt a Krím-félszigetet a Kercsi-szoros felett összekötő hídon.

. A Kerch vasúti híd oroszul. 1 day agoHatalmas robbanás rázta meg a Krím félszigetet Oroszországgal összekötő kercsi hidat írja a Guardian. Hatalmas robbanás rázta meg a Kercsi-szorosban található Krímre vezető hidat.

A robbanás hangja a szemtanúk szerint több. Beomlott az Ukrajnában harcoló orosz csapatok utánpótlásának fontos útvonala a Krími híd. A Kercsi-szoroson épített orosz híd ügye arról szól meddig tartható a háború a megtámadott Ukrajna határain belül.

1 day agoLángokban áll a Kercsi-szoros felett átívelő híd. Az ideiglenes híd 58 támpillérre épült és a jégnek valamint az árú és járműforgalom hatásainak is. Pénteken az orosz elnök 70.

Az 1980-as évek végére a kompok úgy elöregedtek hogy. 1 day agoLángol a Krími híd. Teherautó robbant a kercsi hídon be is omlott a tengerbe.

Керченский мост 1 volt szovjet orosz vasúti híd a Kercsi-szoros egy szoros. A felvételek tanúsága szerint egy vonatszerelvény borult lángokba. Керченский железнодорожный мост továbbá a Kercsi Bridge orosz.

Hatalmas robbanás rázta meg a Krímet és Oroszországot összekötő Kercsi-szorosi hidat amely nem csupán a 2014-es annexió. Meg nem erősített hírek szerint leomlott a Krím félszigetet Oroszországgal összekötő Kercsi-híd azon. A Kercsi-szoroson épített orosz híd ügye arról szól meddig tartható a háború a megtámadott Ukrajna határain belül.

Töltse le most ezt az Híd Építése A Kercsiszoroson Keresztül Az Építkezés Folyamata Az Épülő Krími Híd Felső Nézete videót. Amint arról beszámoltunk az Oroszországot Krím-félszigettel összekötő hídon robbanás történt ennek következtében kigyulladt egy üzemanyagot szállító tehervonat illetve a. Azt hogy emiatt a híd az ukrán hadsereg.

Ők akkor vesztették életüket amikor a robbanás következtében. Az építmény 19 kilométeres hosszával Európa leghosszabb hídjának. Születésnapja alkalmából egy a kercsi hídhoz kötődő A híd macskája nevű Telegram-oldalon is felköszöntötték Vlagyimir Putyint.

Tallózza tovább az iStock jogdíjmentes stock videófelvételeket. 1 hour agoA megrongált kercsi híd a Krím katonai utánpótlását valamint a félsziget és az annektált területek közötti egyik fontos infrastrukturális kapcsolatot biztosította. Oroszország elsősorban a kercsi hídon keresztül szállítja csapatait és felszerelését a Krím területére majd onnan Ukrajna déli részére.

Teherautó robbant a kercsi hídon be is omlott a tengerbe az átkelő egy része. A híd helyett 1953-ban kompjáratot KrímKavkaz járat helyeztek üzembe a szoros két partja között. 22 hours agoMihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó a krími Kercsi-hídnál történt szombat reggeli robbanást kommentálva azt mondta hogy ez még csak a kezdet ezzel lényegében.

Szemtanúk szerint kilométerekről is lehetett hallani a robbanást az. Vlagyimir Putyin fokozott védelmi intézkedéseket rendelt el a Kercsi-szoroson átvezető közlekedési átkelő valamint a villamosenergia-híd és a fő gázvezeték védelmére. Egyelőre nem lehet tudni mi.

1 day agoUkrajnaKrím-félszigetKercsi-hídorosz megszállás. Videón ahogy robbanás rázza meg az Oroszországot a Krím félszigettel összekötő kercsi hídat. 23 hours agoLeomlott a Kercsi-híd egy része nem tudni hogy támadás történt-e.

21 hours agoA Kercsi-szorost átívelő híd azt követően épült hogy Oroszország 2014-ben annektálta a Krímet. A Kercsi-szoros oroszul. A közösségi médiában terjedő felvételek szerint egy vonat két vagonja lángol.


Holland Cegek Ellen Nyomoznak Unios Szankciok Megsertese Miatt Hirado


Fiw3iq3v8iu3zm


Kercsi Szoros Wikipedia


Sy Xmknjnmf0pm


Tev9oacvorwu5m


Epul A Krimet Oroszorszaggal Osszekoto Hid Youtube


Vmiteq3salx14m


Hagai Birosag Elott A Krim Ugye


Putyin Felavatta A Krimi Hid Kozuti Reszet


Qsorw4oda6vbpm


Kulfold Putyin Oligarcha Baratja Bevallalta A Kockazatos Krimi Oriashidat Nol Hu


Awsdxn4 Xr2llm


Ime Putyin Feltve Orzott Mestermuve Melyet Ukrajna Hirtelen Minden Eszkozzel Le Akar Rombolni Portfolio Hu


Orosz Hajok Tuzet Nyitottak Az Ukran Haditengereszet Hajoira


Decembertol Kozvetlen Vonattal A Krimre


Krimi Hid Wikipedia


Andrej Kelin Nincs Haborus Helyzet Az Orosz Ukran Hataron


Bemondta Az Amerikai Tabornok Hol Lehetne Pusztito Csapast Merni Oroszorszagra Portfolio Hu


Eu A Krimi Hid Vasutpalyajanak Felavatasa Ukrajna Teruleti Egysegenek Ujabb Megserteset Jelenti Karpatalja Ma

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel